İnsan sağlığında önemli bir yeri olan gıda üretim alanlarının sterilizasyonu
Hayatımızda önemli bir yer teşkil eden hayvanların yaşam alanların sterilizasyonu
Tarım ve Seracılık alanında en iyi verimi alabilmek için sterilizasyonun önemi
Firmalar steril hava ile kalite yarışından net bir şekilde öne çıkabilirler. Pişirme veya kızartma sırasında ürün sterilize edilir. Daha sonraki soğutma, nakliye ve ambalajlama sırasında kirlenmiş çevre havası ürünlerin daha hızlı bozulmasını sağlar. Alkol ve azot ile yapılan sonraki işlemler veya ambalaj sırasında CO2 eklenmesi bilinen ortak önlemlerdir. Bazı durumlarda, ürün formülünü koruyucularla ayarlamak bile gerekebilir.
UV-C® teknolojisi sayesinde hiçbir katkı maddesi kullanmadan yapabilirsiniz.
Bilgi birikimimiz, tüm mikrobik bulaşma kaynaklarını tespit etmek ve ürünlerimizin kontrolü ile onları kontrol altına almaktan oluşur. Çoğu durumda, kötü bir besleme havası veya kirli dolaşımlı hava soğutucusu en büyük sorunumuzdur.
UV-C® teknolojisi son yılların tecrübesini ve çeşitli endüstrilerde kullanım sonuçlarını finansal bir modelde bir araya getirdi. İlgili müşterinin işlem verilerini girerek, maliyet/tasarruf kârlarının bir tahmini sunabiliriz.
Sizin için özel olarak hazırlanmış bir hesaplamayı, bizzat size yükümlülük olmaksızın sunmak istiyoruz.
Dehidrasyonun yanı sıra görünüm ve tat üzerinde eskiden var olan birçok olumsuz etki ürünlerimizin kullanımı ile son bulur. Ayrıca, aşağıdaki avantajlara sahip olursunuz: