İnsan sağlığında önemli bir yeri olan gıda üretim alanlarının sterilizasyonu
Hayatımızda önemli bir yer teşkil eden hayvanların yaşam alanların sterilizasyonu
Tarım ve Seracılık alanında en iyi verimi alabilmek için sterilizasyonun önemi
Pişirilmiş, pişirilmiş veya kızartılmış ürünlerin soğutulması havalandırma sistemine bağlı soğutma cihazlarından gelen hava ile yapılır. Bu işlem sırasında, aktif hava, ısı alışverişini gerçekleştirmek için yüksek hızda ürün üzerinden geçirilir. Ne yazık ki, çoğunlukla mikrop içeren havadır, bu da mikropları ürünlere aktarır.
Bunu önlemek için, havalandırma giriş ve sirkülasyon sistemlerinde kesinlikle UV-C® teknolojisinin kullanılmasını öneriyoruz.
Konveyör bantları genellikle uzun mesafeler kat eder ve havadaki kirlenme riskini artırır. Bu kontaminasyonu önlemek için konveyör bantlarını kapatmanızı ve hava ile aşırı basınç oluşturmanızı öneririz.
UV-C® teknolojisi steril aşırı basınç yaratarak mikropsuz hava sağlar.
Kesim, paketleme veya doldurma, mallar müşteriye teslim edilmeden önce bir üretim zincirindeki son adımdır. Ne yazık ki, burada hava kaynaklı kirlenme riski çok yüksektir. Yüksek Teknoloji kurumları üretim süreci boyunca optimum güvenliği sağlamak için yüksek kontrol ve bakım bölgesi oluşturulmasını sağlar.
UV-C® teknolojisi üretim sürecini uygun koşullarda yürütebilmektedir.